Tack för att du tog dig hit…

Du har troligen kommit ända hit för att testa olika fälgar på din bil? bra! Vår fälgprovare låter dig ladda din bild(bil) på bara några sekunder. Vi skapade videon ovan för att visa dig hur enkelt fälgprovaren 2.0 fungerar. OBS att vi uppdaterat den inför år 2016 genom att göra den snabbare och effektivare. Skulle du märka någon bugg så blir vi jätte glada om du mejlar direkt till johan@abswheels.se

Hoppas att du gillar verktyget! inom kort kommer vi att uppgradera den med över 3400 olika fälgmodeller. Besök oss med jämna mellanrum för att se utvecklingen av sajten.

För er som undrar så låg fälgprovaren tidigare på abswheels.se men då vi ändrade struktur på sajten så valde vi att placera fälgprovaren externt.

Vår utveckling av fälgprovaren 2.0 kommer att innebära:

En uppgradering med tusentals olika fälgar, inte bara från oss men från andra kända fälgtillverkare i branschen och världen. Som ni vet så har ABS Wheels i princip alla fälgmärken. Vi kommer att införa 3D view i verktyget samt ett tillval för att lägga in tonade rutor. Målet med detta är att ge ett så 100% verkligt intryck.

Den som har grundat systemet kommer ifrån USA och har sedan år 2000 varit en god vän till ABS Wheels.